Příspěvek: 2 Založený: 14.03.12 Location: Brno Age: 30
Nick postavy: Bery
Class: fire mage
1) Základní informace o herních postavách, které tě budou zastupovat v guildě:Hraji 4 roky začínala sem u Hordy kde sem měla dvě 70 které jsem prodala,u Aliance jsem si udělala první 70 fire mage alty nemám.Miluju PVE a ráda se účastním veškerých raidů ráda pomáhám při skládání party nebo i v Guildě.Mám Tailoring a Enchanting bohužel je nemám doskilované protože sem zlenivěla to skillit po těch letech pořád dokola Můj EQ mno.. mám 2x T5 a 1x T4 jinak věci převážne ze ZA Jinak preQ mám SSC,TK... chybí mě jenom Hyjal a BT
2) Důvod proč ses rozhodl/a ucházet se o místo v naší guildě?
Slyšela jsem dost dobré hodnocení o Vaší guildě a tak bych to ráda zkusila Mám tam i pár přátel
3) Co očekáváš od guildy?
Že dodrží danné plány a jinak celkem nic poznat nový lidi
4) čím myslíš, že budeš pro guildu přínosem?
Jsem spolehlivá a jako DMG si myslím že bych se uchytila D
5) V jaké guildě jsi setrvával/a předtím + důvody odchodu? (PRAVDU)
Byla jsem v Samaritanu a od tama sem odešla skrz plánování např.Raidů které se pak samozdřejmě nakonec nešly
6) Osobní informace (Věk, záliby, ...)?
Jsem 18ti lettá holka WOW to bude ta záliba mno spíše závislost Kromě PC chodím ráda ven chlastám hulím DDD Prostě se bavím Poslouchám Tekk,DNB apodob..
Příspěvek: 65 Založený: 29.10.11 Location: Shattrath City Age: 33
hulici soundsystemem zijici a na wow zavysla 18ctka? pod k tatovy DD !!
tak a ted plus
prihlaska se mi celkem zamlouva, podle me splnuje to co by mela (prihlaska)
co se tyka equipu, popravde lepsi jak pulka toho co se k nam hlasi posledni dobou..
preQ to se dodela pokud budes aktivni coz asi budes podle naseni v prihlasce..
a ted minus
magu posledni dobou mame dost,ale snad by se misto v raidu naslo (nekteri maj prave i alty a jiny vyuzitelny postavy ve prospech raidu)
..................
a co se tyka nasich raidu.. od novyho ID by mel bejt zase GEM plnej.. a to co se chodi / nechodi to zalezi jestli hold lidi prijdou nebo ne..
..................
a co se tyka tebe tak doufam ze se z tebe vyklube aspon semi-hardcore player a hlavne ze budes ochotna prijmout nase veleni a delat co je potreba a hlavne co se ti rekne.. co se tyka socketu tak doladit ale to prijde s novym equipem.. talenty jakozto mage lajk se mi zamlouvaj takze na me PRO
Příspěvek: 2 Založený: 14.03.12 Location: Brno Age: 30
:DDD Ty jo tak snad dole uvidim napiš si o inv :DD Jinak ano posloucham i hardstyle,elektro a proste asi vis co pod to vsechno spada :DDD A sem aktivni az moc a trosku sprosta ale to umim ovladat :DDDD
Příspěvek: 6 Založený: 19.11.11 Location: Hradec Kralove Age: 38
Znam ji osobne, mlada, potrhla holka. Na wow hodne aktivni, osobne slova spise hleda, nevim jestli pouziva mumble.
Dps - pve dobre, omena ma a "pouzivat" umi. pvp slabsi. ZA/t4, oblecena je dobre.
Tail/ench nevahej napsat, poresime. Preq mas na stejne urovni, jen otazka casu nez se dojde.
Ja sam jsem zatim stale "trosecnik", ale muzu potvrdit, Bery je dobra volba.
Pajo dovolil sem si Bery uz prijmout do guildy mela tu same PRO
Jen doufam ze to nijak nevadi. Jeste vcera si dodelala preq na Hyjal Summit
Jen problemem je Mumble nema sluchatka tudis ani mikrak!! Coz je u nas povinost na Raidy tudis sem ji rekl at si to sezene... Hodil sem sni takovej mensi pohovor a vyskousel ji na panacich pred SW... Az na par chybicek v rotaci toci kolem 1000 DPS ale to se zlepsi...
Vse podstatne sem ji zapsal do Note akorad EPGP necham na tobe pac stim jeste nemam zkusenosti... ale rad si poslechnu jak se to dela =)