Nick postavy: Amanda
Class: Sub Rogue, ale často přehazuji
1)Main Amanda - základní repky, preq SSC (poznámka vedle - na KZ nemám klíč
)
Altíky nejsou
2) Všeobecný ohlas této guildy, rozpad Solvetů a tím odchod známých z guildy, nespokojenost s pvp guildou (respektivě s některými jedinnci v ROA, se kterými nemá smysl ani vyměnit písmenko), ochota hrát a hledat tu nejlepší budoucnost pro mě a mého miláčka rogunku
3) Nom, očekávám supr kolektiv, živé gfórko, minimum hádek, rozumný lidi kolem, ochotu mi pomoci v začátcích a koneční první guildu, co se nerozpadne a nebude plná bugerů
4)Myslím, že ze začátku bych mohl být spíše zátěž, jelikož moc rád píšu s lidmi a občas tím lidi tak akorát prudím... Ale jinak si myslím, že svojí přítulností, ochotou hrát, aktivitou, schopností přijímání rad a krásnou visáží bych mohl být v následujících měsících pýchou guildy
5)RoA, Solveti, Guardians of Azeroth
RoA - je tam po skromnu pohodových lidí, někteří lidi vám dokážou akorát tak zkazit náladu a pvp guilda na ali prostě nemá budoucnost
Solveti - odchod vedení, šel jsem s ním k Valkýře - tam rozpad pro nevelkou účast lidí
Guardians - odchod kvůli přechodu k Solvetům lidí odtamtud
Mé jméno je Tomáš, je mi skoro 19. Rád hraju šachy, rejpám ve škole do Alteya (nevím, jak se skloňuje
), jím a piju... taky rád jezdím za přítelkyní a trajdávám s ní po městě. Mám prý strašně sexy hlas, taky jsem samozřejmě nejkrásnější na celým světě, jsem výhřevný, ochotný srazů... zkrátka kluk k čemukoliv.
//Taky strašně rád používám silnou ironii a sarkasmus
A jinak přeji krásný den