November 21 2024 20:27:15        
Domů!! Pravidla !!Diskuzní FórumMystiq Armory
Navigace
  · Domů
· !! Pravidla !!
· Žádosti na vstup do Guildy
· Vyhledávání

· Diskuzní Fórum
· - PreQuesty

· Mystiq.org
· Mystiq Armory

Diskuze fóra

Nejnovější diskuze
· Dodatek pravidel !
· Informace pro zájem...
· Spameři + registrac...
· žádost k přístup...
· Rad bych byl obeznam...
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze

Číst diskuzi
PHP-Fusion Powered Website .: VEŘEJNOST :. Žádosti na vstup do Guildy
Frusciante - prot warrior
Jméno
Heslo
Register FAQ Members List Today's Posts Search

Vytisknout diskuzi

30-11-2011 06:13 PM Frusciante - prot warrior | Upravil/a Frusciante 30-11-2011 06:15 PM
Frusciante

Člen

Příspěvek: 2
Založený: 30.11.11

Warn Level 0
Ahoj, už dlouho plánuju odchod ze své sou?asné guildy KoL. Hrá? Nisli m? tak trochu nasm?roval sem tak bych rád zkusil p?ihlášku.

Můj Main Char je Frusciante, dwarf protection warrior. Je to jediná postava které se v?nuju, takže když jsem online, jedine jako Frusciante.

Do guildy bych rád vstoupil kvůli touze chodit i jiné raidy než KZ a ne furt jen HC, a taky bych se rád setkal se skute?nými, normálními hrá?i, kte?í nebudou OMFGovat když nepadne item který zrovna cht?li.

Nejsem ?lov?k který by se dokázal chválit, proto nevím p?esn? jakým p?ínosem bych mohl být. Doufam ze pro za?átek OT, jak hodn? lidí chápe, warrior skute?n? není tank na tankování spousty mobů ale spíš single target tank. Bylo mi ?e?eno že v guilde už není žádný prot warrior, proto myslím že bych mohl zastoupit jedno místo. Můj equip je 8x epic 8x modrý, 14k Hp bez jakychkoliv buffů, 69% avoidiance a 70% melee dmg reduction. 375 engineering, mining, FA.

Za svou dobu hraní sem vyst?ídal 4 guildy. Jméno první se uz bohužel napamatuju, druhá byla dwarves, kterou sem opustil kvuli hrá?i Milanss který m? neustále obt?žoval a "vydíral". Moje t?etí guilda byla neblaze proslavené FotR, kde jsem byl pouze z nutnosti. Moje poslední a sou?asná guilda je KoL kde se nyní nachází i hrá? Milanss. Spory mam ale s hrá?em Moris, nemíním je rozebírat. Dalším duvodem pro chci odejít je to, že guilda není schopná položit bosse nutné pro preqsty. D?lám co můžu, ale guilda zatím nebyla schopna porazit Nightbana, natož Lady Vashj, o Kaelthasovi ani nemluvím. Momentáln? mám prequest na TK, a polovinu prequestu na SSC (zbývá zabit Nightbana v KZ).

N?jaké info o m?, je mi 16 a půl roku, wow hraju od roku 2009 s ro?ní pauzou. Moje záliby sou elektrická kytara, moje kapela, a celkov? hudba a její kreace. D?kuji p?edem za pozornost v?novanou tomuto ?lánku.

30-11-2011 06:29 PM RE: Frusciante - prot warrior

Kuku

Administrátor

Příspěvek: 156
Založený: 26.09.11
Protect wariora potrebujeme a ja sveho alespon muzu s protectem omilostnit Smile

Neznam te takze budu doufat, ze jsi ferovy clovek a nebudes tu delat problemy.
Je sice EQ v plenkach ale to nemeni nic na tom ze si jej nemuzeme vybavit.
Pokud jsi pristupny novym vecem a jsi ochoten se ucit tak za me neni problem ti dat
...
PRO
Dbej na smysl, slova přijdou sama

www.mystiq.org/podpisy/insomnia/Crosq.png

30-11-2011 06:38 PM RE: Frusciante - prot warrior
Frusciante

Člen

Příspěvek: 2

Warn Level 0
To zní fajn Smile problemy rozhodne delat nemínim, nejsem úto?nej ?lov?k. Ohledne eq, jasný, neni to nic moc, ale snažím se jak to de, na WoW mam ?as každý den, raidy ve?er nejsou problém. Možná o m? ob?as uslyšíš že nezna?im moby - je to pravda, ae to má pouza dva důvody: zna?ení mi trošku seká grafiku, nevim pro?, ale na vánoce po?izuju novou grafickou kartu, a druhy duvod byl ten ze neprogress KoL me nijak neinspiroval se kdovíjak snažit... jinak až bude grafika v pohode tak zna?ení nebude problém samoz?ejm?.

30-11-2011 06:41 PM RE: Frusciante - prot warrior

Nixx

Člen

Příspěvek: 139
Založený: 29.10.11

Warn Level 0
Jak ?íká Kukuc ... pokud jsi ochotný u?it se, budeš aktivní, tak se nám budeš hodit a equip nasbíráš ...

30-11-2011 06:41 PM RE: Frusciante - prot warrior

Kulisarna

Administrátor

Příspěvek: 357
Jak napsal uz Kuku, war se nam celkem bodne, doufam ze neodejdes po vybaveni sve postavy preQ, EQ a zkusenostmi jako jiz nekolik lidi pred tebou.

Takze ja jsem pro, (jak uz tu nekde padlo, vzit te muzeme, pac vyhodit taky kdykoliv Grin ) ne to byl ftip Smile

Pro
Guild Master Mystiq Paradise

30-11-2011 06:58 PM RE: Frusciante - prot warrior
Nisli

Člen

Příspěvek: 11

Warn Level 0
S Nightbanem nebude problem ho kdykoli skocit. A prequesty si muze udelat v prequstovym tydnu. Ohledne equipu nema prakticky konkurenci se kterou by se musel hadat o itemy takze ho nabere pomerne rychle Smile Jde tu hlavne o to aby nam ptacek neuletel z hnizda az dostane kridla Grin

30-11-2011 10:48 PM RE: Frusciante - prot warrior
Blazinek

Příspěvek: 58
Založený: 31.10.11

Warn Level 0
Presne jak pise Nisli a Kukuc , ja jsem pro prijeti. drzim palce a prijemnou zabavu unas.Angry

01-12-2011 06:15 AM RE: Frusciante - prot warrior

Kulisarna

Administrátor

Příspěvek: 357
Takze shrnuto a podtrzeno.... Prijat - napis si ve hre nekomu z gildy nejlepe rovnou nekomu z vedeni (kulisarna, Kukuc, Blazinek, Jitulenka...) pripadne komukoliv, odkaze te na nas.
Guild Master Mystiq Paradise

Přejít na fórum:
Forum powered by fusionBoard

Share this Thread
URL:
BBcode:
HTML:

Přihlášení

Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem