November 21 2024 13:10:04        
Domů!! Pravidla !!Diskuzní FórumMystiq Armory
Navigace
  · Domů
· !! Pravidla !!
· Žádosti na vstup do Guildy
· Vyhledávání

· Diskuzní Fórum
· - PreQuesty

· Mystiq.org
· Mystiq Armory

Diskuze fóra

Nejnovější diskuze
· Dodatek pravidel !
· Informace pro zájem...
· Spameři + registrac...
· žádost k přístup...
· Rad bych byl obeznam...
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze

Číst diskuzi
PHP-Fusion Powered Website .: VEŘEJNOST :. Žádosti na vstup do Guildy
Přihláška - Ysla
Jméno
Heslo
Register FAQ Members List Today's Posts Search

Vytisknout diskuzi

27-02-2012 08:07 AM Přihláška - Ysla
Ysla

Člen

Příspěvek: 27
Založený: 26.02.12

Warn Level 0
Nick postavy: Ysla ( plánuju zakoupení VIP a přejmenování na Rissi )
classa: arcane mág (možná z toho bude fire, ještě nevím Grin )

1) Základní informace o herních postavách, které tě budou zastupovat v guildě:
Mám jen Yslu (zatím 67 lvl, ale vždy je lepší řešit věci, jako třeba přihlášky, dřív než bude pozdě ..) a 18 lvl holy priesta na nervy ..,

2) Důvod proč ses rozhodla ucházet se o místo v naší guildě?
Inu, přijdete mi jako fajn parta lidí, a jelikož toho o wowku zas až tak moc nevím, abych mohla porovnávat, tak si myslím že se budu mít co přiučit .., takže spíš než abych očekávala že mě přijmete, tak to prostě zkouším Smile

3) Co očekáváš od guildy?
Že mi bude vysvětleno jak hrát svou class ..Grin a dále by mě potěšilo jodně lidí online, kteří jen nesedí v SC ... tudíž nějaké dungy, raidy .., co já vím co se dá všechno dělat ..Smile

4) Čím myslíš, že budeš pro guildu přínosem?
Ehhh ... noóóó .., myslím že arci lamáckým arcane mágem se může chlubit jen málo guild .., ale myslím, že jediné co na sobě můžu začít vychvalovat je selský rozum který je schopný zavelet v sebe-blbější situaci (tudíž ode mě můžete očekávat různá kreativní řešení možných i nemožných situací Grin ), dále nemám problém dodržovat nějaká stanovená pravidla ( což je myslím velký přínos, když vám do toho nikdo zbytečně nekecá Smile ) a v neposlední řadě u toho sedím 25 hodin denně ..Grin

5) V jaké guildě jsi setrvávala předtím + důvody odchodu? (PRAVDU)
Solve et coagula (a teď ještě nevím jestli je to napsané dobře ..) .., a ještě jsem neodešla, každopádně na té guildě nic špatného není .., spíš je tam mrtvo a kdykoliv se ptám na cokoliv, tak je mi řečeno ať dám 70tku a potom to začnu řešit ... což není žádný problém ...

6) Osobní informace (Věk, záliby, ...)?
Takže, jmenuju se Eva, je mi 18 let, procházím z Prahy ... tyhle kecy nesnáším ..Grin vždycky když mám někde napsat něco o sobě, tak radši nechávám lidi aby se ptali konkrétně na to co je zajímá .., tudíž ... a to se týká všeho .. /w Ysla Smile

Přeji upřímné zasmání ..Smile

27-02-2012 10:16 AM RE: Přihláška - Ysla
Nisli

Člen

Příspěvek: 11
Založený: 30.11.11

Warn Level 0
Přihláška je pěkná ale zajímalo by mne z čeho usuzuješ že jsme fajn parta lidí. Docela bych rád věděl zda to píšeš jako lichotku guildě nebo to můžeš doložit třeba nějakými dungeony, ve kterých jsi se setkala s našimi hráči (konkrétní jména).

27-02-2012 10:34 AM RE: Přihláška - Ysla

Kulisarna

Administrátor

Příspěvek: 357
Založený: 29.10.11
He he a pak ze je lina si dat prihlasku.
Jinak muj nazor... ja nejsem proti, zastavam nazor ze lepsi nezaucenej aktivni hrac, ktereho si vycepujeme podle nas, nez unudena T6 ktera se ve hre ukaze sporadicky .
Misto v gilde nezabere, nez doexpi tak si zvykne na nas hardcore system a nebo nezvykne...
Wink
Guild Master Mystiq Paradise

27-02-2012 10:58 AM RE: Přihláška - Ysla
Galion

Člen

Příspěvek: 91
Založený: 30.01.12

Warn Level 0
za tu Prahu..jako Prazak...davam ANOGrin
www.mystiq.org/podpisy/insomnia/Galion.png

27-02-2012 11:16 AM RE: Přihláška - Ysla

Hejky

Člen

Příspěvek: 81
Založený: 09.11.11

Warn Level 0
Jako nejsem protiSmile. Ale tak rovnou můžete vzít i zelené healery bez preQ, které momentálně potřebujeme mnohem vícSmile. Co se týká jejího levelu, tak 70ku může dát do konce týdne a hned sní můžeme dělat preQ, reputace prostě všechno. Proto bych jí nabral do guildy jako 70ku.

Jestli jí vemete na tomto levelu, nejsem vůbec proti. Ale musí dát tu 70ku skutečně rychle. A myslím že spousta lidí v guildě jí stím rádo pomůže. Ale musí ona sama chtít, takže to závisí jen na ní.

Jinak Galione, to že je z prahy:-D. To jsem spíš proti jako Plzeňák :-D.

Takže já jsem PRO, ale musí se opravdu snažit dodělat věci, jak má.
Hejky - Ten šílenej kritovací hunter, co se umí odprásknout na EsencíchSmile.

27-02-2012 11:52 AM RE: Přihláška - Ysla

Kuku

Administrátor

Příspěvek: 156
Založený: 26.09.11
Mluvil jsem s ni a vypadala jako fajn slečna a jeko jedna z mala (neber to Prosim Evi jako cokoli špatného Smile ) co to má v hlavě v pořádku a dokáže rozumně uvažovat.

Jsem pro přijetí i když z Prahy nejsem Smile

(kdybys mela otázky tak mi muzes kdykoli whispnout (ale to jsem ti rikal i minule Smile )
Dbej na smysl, slova přijdou sama

www.mystiq.org/podpisy/insomnia/Crosq.png

27-02-2012 01:12 PM RE: Přihláška - Ysla

Creative

Příspěvek: 65

Warn Level 0
-> btw1: ono se da expit v arcane?..
-> stejna otazka jak Nisli, ze JSME fajn si usoudila ze dvou rozhovoru?..
-> btw2: Pajo.. HardCore system vypada jinak Wink..
-> btw3: pamatujete na doby kdy byli pro prijeti nejaky pravila?..
-> btw4: Hejky.. v tomhle pripade to je uplne jedno jestli nedoexpena postava nebo cerstve dingla, obe sou nepouzitelny..
-> btw5: sice je pekny vychovavat si vlastni verny hrace, ale opet, zase a mnohem vic a castejc nas to bude vracet do low instanci nejenom kvuli preQ..

-> ted k prihlasce a nazoru jako takovymu.. moje proti nejspis nic neovlivni, tak prehodnotim nazor.. pokud doexpi rychle (nejlip v shadowmoonu a rovnou zacne uz behem doexpovani delat preQ na TK), zamaka na VSECH preQstech (avsak modrozelena se NEDOSTANE do BT).. vyhleda pomoc a rady jak na maga (guide, osobni porady s lidma, navody), bude se zajimat aktivne o raidovani, pravidla gildy, taktiky na bosse.. a bude si schanet equip v HCckach, za BoJ a z craftu, proste NESPOLIHAT se ciste na gildu a drop z raidu, tak potom by se z ni mohla stat alespon semi-hardcore hracka..

nejsem primo pro, ale kdyz vemu v potaz to co sem vypsal tak by se sance dat mohla..

ano, nekdo ten zlej bejt musel -.-''
img12.rajce.idnes.cz/d1202/2/2955/2955129_d86d9dc1d85c028bae72379e86dbbfc6/images/sigtek.jpg

27-02-2012 04:04 PM RE: Přihláška - Ysla
Ysla

Člen

Příspěvek: 27
Založený: 26.02.12

Warn Level 0
Nisli: Usoudila jsem že ste fajn parta lidí, protože jsem s pár lidma mluvila .., jelikož jsem lama a znalosti wowka mám minimální, tak se vždycky radši předem ptám, než abych pak něco pokazila nebo zbytečně wipovala .., pokud to bereš jako lichotku, tak si nech lichotit ..Smile

Galion: Až začneš brát všechny lidi z Prahy, dej vědět ..Wink

Hejky: Jelikož už mám played 34 dní, tak nevím jestli tě to potěší a nebo zklame .., snažím se u toho dělat profky, shánět repky a dělat všechno možné i nemožné navíc .., ale vím že to jako argument použitelné není ...

Creative: Ano, expím v arcane protože mě to vychází nejlíp na spotřebu many a taky jsem to přepočítávala a arcane nejvíc snižuje mobkám šanci na resist spellů .., možná to je špatná úvaha, ale fire spelly jsou resistnuty daleko častěji a poměr spotřeby many ku hodnotě zásahu nevychází zrovna pěkně ... a frost se mi nelíbí, vyšel mi nejhůře a když má člověk latency okolo 5k tak je mu úplně jedno že mobíky zpomalí ...
Samozřejmě, jak jsem psala nahoře, spíš to beru jakože to teda zkusím, než že mi to všichni hned odsouhlasíte .., nezlobila bych se, kdyby všichni napsali, že jsou proti ...
Ale věci jako, že nemám stát v ohni, k čemu slouží omen, že k hcčkám se musí mít klíče, už znám ..Smile Pokud jsem počítala dobře tak dám 69 v Netherstormu a budu mít Sha'tar na honored a pak je ještě v Shadowmoonu nějaký spešl quest ...
A jistě tě uklidní, že po poslední úvaze jsem dospěla k tomu, že budu potřebovat 325 bojek ..Grin

(doufám, že v tom nejsou hrubky .., nesnáším hrubky ..Grin )

27-02-2012 04:57 PM RE: Přihláška - Ysla
Galion

Člen

Warn Level 0
tak samo nejen kvuli tomu ze si z prahySmile btw: tu je desna prevaha vysociny a plzenskych blat... takze bys pomohla nastolit rovnovahuSmile)).. ale taky kvuli Solve
mam tam stale par znamych, taky jsem ze Solve

myslim ze nejsme takove hvezdy aby jsme nemohli prijimat temer doexpeny postavy. mlada perspektivni ...dulezite je komunikativni evidentne! doexpis rychle a raidy kvuli tobe stat nebudou. cili az se doexpis a dodelas preQ verim ze budes pouzitelna do T4(EQ, ww, i gilda obcas zajde hromadne Kztko)a posleze do T5 a vysSmile

27-02-2012 05:57 PM RE: Přihláška - Ysla | Upravil/a Dherrea 27-02-2012 05:57 PM

Dherrea

Člen

Příspěvek: 61
Založený: 24.02.12

Warn Level 0
NEUTRAL

aj keď som bližšie k PROTI ale nie úplne PROTI
Pocitujem to s čím súhlasím:

-> btw5: sice je pekny vychovavat si vlastni verny hrace, ale opet, zase a mnohem vic a castejc nas to bude vracet do low instanci nejenom kvuli preQ..

Kludne ma sprdnite toto je môj názor
°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ Restoration Druid Class Leader °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸

27-02-2012 07:16 PM RE: Přihláška - Ysla
Galion

Člen

Warn Level 0
Dherrea...jaj... kvuli jednomu cloveku... SSC asi delat nebudem ze? vzdy se to dela az kdyz je jich vic... takze...tvoje obavy o pokles kvality... nejsou na miste.

a mylsim ze tu vzdy bude nekdo kdo ten preQ bude chtit udelat..

27-02-2012 07:31 PM RE: Přihláška - Ysla

Dherrea

Člen

Warn Level 0
Ja som napísal svoj názor

27-02-2012 07:32 PM RE: Přihláška - Ysla

Dherrea

Člen

Warn Level 0
A tam nejde o preQ aj o EQ

28-02-2012 02:00 PM RE: Přihláška - Ysla

Aischa

Člen

Příspěvek: 94
Založený: 09.11.11

Warn Level 0
Dobrý den, expit se dá ve všem,ale to Arcane bych dosti pozměnil.
Máš pravdu ohledně resistu,Arcane spelly si vyžaduji jen 76 Spell hit rating,oproti Fire/Frost je to znát, ale určitě by se ti to spíš vyplatilo expit v Arcane/Frost.
JSEM PRO přijetí na zkušební dobu.

A to z důvodu aktivity, snahy o zjištění informací:-)

28-02-2012 04:07 PM RE: Přihláška - Ysla

Kulisarna

Administrátor

Příspěvek: 357
Takže já to uzavřu, vzledem k tomu, že převažuje pro a žádné zásadní a neoblomné proti tu není, tak si napiš ve hře o invite.

Přijata na zkušebku, uvidíme jak se předvedeš Smile

Lock
Guild Master Mystiq Paradise

Přejít na fórum:
Forum powered by fusionBoard

Share this Thread
URL:
BBcode:
HTML:

Přihlášení

Jméno

Heslo