November 21 2024 15:56:28        
Domů!! Pravidla !!Diskuzní FórumMystiq Armory
Navigace
  · Domů
· !! Pravidla !!
· Žádosti na vstup do Guildy
· Vyhledávání

· Diskuzní Fórum
· - PreQuesty

· Mystiq.org
· Mystiq Armory

Diskuze fóra

Nejnovější diskuze
· Dodatek pravidel !
· Informace pro zájem...
· Spameři + registrac...
· žádost k přístup...
· Rad bych byl obeznam...
Nejdiskutovanější
Žádná diskuze

Číst diskuzi
PHP-Fusion Powered Website .: VEŘEJNOST :. Žádosti na vstup do Guildy
Mae - destruction warlock
Jméno
Heslo
Register FAQ Members List Today's Posts Search

Vytisknout diskuzi

08-11-2011 12:35 AM Mae - destruction warlock
mae

Člen

Příspěvek: 5
Založený: 08.11.11

Warn Level 0
Zdravim,
hlasim se do Vasi guildy s postavou Mae. Je to mala krasna gnomcice s umenim hazet lebky rychlosti svetla s vysokou presnosti a razanci Smile .
Jednoho krasneho vecera jsem byl Arca hero a healoval nam nejaky Padre Pfft . Jelikoz pod nickem nemam jmeno guildy, zeptal se me, jestli bych nejakou nechtel. Moje podminky byly progress T5 / Hyjal / BT. A protoze tohle pry vase guilda splnuje, tak si sem davam prihlasku Smile .
Tuto postavu jsem vymenil za postavu na daemonice - chtel jsem si zkusit wotlk, ale po case jsem se vratil zpet na domovske TBC. Mam par dalsich postav - maina Gemini, alta Muffinqua a pvp alta Whoope. Tyto postavy mam v guilde Warriors of Alliance a rad bych, kdybych si je tam mohl ponechat, jelikoz jsem s WoA spjat nemalou dobu (cca od zalozeni guildy). Vim, ze u nas to vedeni nema rado, ale snad by v tom nebyl problem. Chodi se tam hlavne SWP, coz me vubec nebavi, navic diky obrovske populaci (35 lidi + behem raidu) nemam sanci se tam ani dostat, takze chodim spis podrbat se staryma znamyma Smile .. Ovsem nikdy neni problem prelognout a pomoct v raidu s temito postavami Wink .
Co ocekavam od guildy? Vlastne temer nic. Najit dalsi pohodove lidi, pobavit se a pomoct Vam Smile .
Taktiky znam vsechny za heal, za locka jsem tusim take vsechno pochytil, takze v tomto problem neni.
Nejvetsi problem bych videl v case, ktery mi na hrani zustava. Je mi 19 let, jsem v maturitnim rocniku elektrotechnicke skoly v Ostrave a aby toho nebylo malo, zacal jsem pracovat v Albertu (penizky se vzdycky hodi). Tudiz toho casu vazne bohuzel nemam tolik.

Tak to by bylo o me asi tak vsechno, na pripadne dotazy jsem pripraven Smile .

Diky za precteni

08-11-2011 12:37 AM RE: Mae - destruction warlock
mae

Člen

Warn Level 0
Pardon za doublepost, asi mam pomaly net, nechtelo mi to furt nacitat, tak spam F5 Grin

08-11-2011 01:14 AM RE: Mae - destruction warlock

Nixx

Člen

Příspěvek: 139
Založený: 29.10.11

Warn Level 0
No, nebudu ?íkat, že by se warlock nehodil ...
Málokdy je v raidu více než jeden ?ernokn?žník (Jitulka, Pája chodí dle pot?eby i za alty) a jediný warlock main char jsem asi já podle toho jak sleduju ú?ast na raidech ... z tohoto pohledu bych byl jednozna?n? pro ...
Ale m?l bych takový dotaz ohledn? guild ... znám to z vlastního pohledu (byl jsem v GoE) a tohle odstavování altů jinam nevim, moc s tím nesouhlasím ... V p?ípad?, že nám bude chyb?t DPS na t?ebas progres BT a ve WoA Ti budou whispovat, že je t?eba DPS na farmu 1-6 SWP co si vybereš? (i když taky jsem zažil progres SWP a nutno dodat, že co do zábavnosti na BT/HS nesta?í a za?ne lézt krkem, když se 5 dní týdn? progresuje).
A ohledn? využití altů ... WoA již BT/HS nechodí, takže bys nem?l ID?

Na armory vidím jen PvE equip, takže netuším co máš, můžeš to malinko rozepsat? t?eba jen p?ibližnou úroven. A s preQuestama jsi na tom jak?

Neber můj p?ísp?vek za nic rozhodujícího, to má na starost vedení, každopadn?, pokud bys s náma alespon ob?as zašel raid, myslím, že by to bylo pro dobro v?ci, sice taky máme 40+ online lidí na raidy, ale jak ?íkám locků málo a vzhledem k EPGP v p?ípad? neaktivity nebudeš mít moc šancí lootovat, takže si to budeš muset vybojovat.

Nixx

08-11-2011 02:19 AM RE: Mae - destruction warlock | Upravil/a Thaar 08-11-2011 02:24 AM

Thaar

Člen

Příspěvek: 42
Založený: 04.11.11

Warn Level 0
Jelikož jsem Mae zlana?il, tak jsem jednozna?n? pro p?ijetí. Pohodoví hrá?, kterému nevadí wipovat na trailace za zelenomodrým tankem; skill, hezky si popovídá a bere hru s nadhledem. Má i ten tzv. brain. nehled? na odpovídající eq pro T5+.

PS: to Nixi - rád bych jako lock chodil s Friggou, a nejen s ní, ale holt už to mám hozené tak, že bu? není ?as, nebo m? berou za cokoliv je pot?eba, ergo propala (prej špatnej na HS), destrolock nebo CoH Smile

Edit: co se týká eq, tak jsem vid?l n?jaké 2-3 T6, esli se nepletu, tedy HS/BT p?edpokládám.
Thaarsen, Frigga, Padre, Morrígu a Hima(láje) k vašim službám.

08-11-2011 02:29 AM RE: Mae - destruction warlock | Upravil/a Nixx 08-11-2011 02:30 AM

Nixx

Člen

Warn Level 0
Jasn? chápu, že ne vždy je ?as a že je t?eba aby lidi chodili za to co je pot?eba ... Sám nechodím všechny raidy - t?eba dneska mi záhadným způsobem vypovídá službu monitor u notasu (doufá že se z toho vyspí)
Ale ty máš jako maina paladina ne? (jasn? s tím epgp na hrá?e a bez portování malinko vypadává hraní na main a alt, ale p?eci jen ...) A já se bavil jako spíš o main postavách warlocích o kterém žádnm krom? sebe nevím (pokud jsem na n?koho zapomn?l omlouvám se) ...

edit: no pokud ten equip u n?j je takový jaký píšeš, jediným problémem může být jeho guilda ...

08-11-2011 07:37 AM RE: Mae - destruction warlock
mae

Člen

Warn Level 0
Jeee Nixxi, ty hrajes? Pfft Jsem myslel, ze jsi prodal postavy a smitec Smile .
Ohledne SWP, netykali jsme si nikdy. Za maina me nebavi ani jeden boss, tak se tam nehrnu. Proto taky hledam guildu, co to "jeste" nechodi, abych si uzil hru Smile
Strucne receno - vsechno lepsi nez swp Grin .
K tomu, ze mozna nebudu mit tolik sanci lootovat. To mi az tak nevadi, nikdy jsem nebyl klasicky nabirac eq, mit vsechno hr, hr Wink

Ano, WoA uz BT/HS nechodi a kdyz jo, tak je to zrovna den, kdy jsem v praci, takze vitr.
Preq mam vsechny,
eq na pvp s2/s3, 450ressil, 1k+ SDMG,12800 hp
eq na pve neco mezi t5/t6 (viz. nahled)
img12.imageshack.us/img12/3563/maevh.th.jpg

08-11-2011 09:03 AM RE: Mae - destruction warlock
Iseult

Člen

Příspěvek: 12

Warn Level 0
Taktiež som za prijatie Smile
warlock sa hodí vždy si myslimSmile
a ma super prihlasku! Grin
img338.imageshack.us/img338/5300/signaturecopya.jpg

08-11-2011 09:37 AM RE: Mae - destruction warlock

Nixx

Člen

Warn Level 0
Joo Smile zase jsem tomu propadl. Prodal jsem vsechno az na warlocka Smile ...
V tomhle pripade jsem pro prijeti - nechut k SWP chapu Smile

08-11-2011 03:48 PM RE: Mae - destruction warlock

Kulisarna

Administrátor

Příspěvek: 357
Ok dekuji za prihlasku, dekuji i nasim vernym za vyjadreni, nazory vezmeme v potaz, prosim o trpelivost jak se sleze vic oficiru k diskuzu probereme vsechny prihlasky co tu jsou. Nechci vse rozhodovat od stolu sam, pak by se to nemuselo vsem zamlouvat Smile

08-11-2011 04:07 PM RE: Mae - destruction warlock
Asharina

Člen

Příspěvek: 11

Warn Level 0
Taktéž jsem pro p?ijetí.
Jak ?ekl Nixx - jediný main lock je tu on. Jitul a Pája je berou, když je pot?eba.
Bylo by super tu mít n?jakého toho dalšího locka Smile
img407.imageshack.us/img407/7319/asharinka.jpg
img193.imageshack.us/img193/2532/beznzvu2kk.png

08-11-2011 05:29 PM RE: Mae - destruction warlock

Creative

Příspěvek: 65

Warn Level 0
aloha njubs Grin takze... jak uz to kolikrat padlo.. lock se vzdycky hodi.. pac me osobne na raidech chybej ty SS a hlavne reclessneska bo jak se to pise.. prihlaska perfektne napsana.. za me ano..Smile
img12.rajce.idnes.cz/d1202/2/2955/2955129_d86d9dc1d85c028bae72379e86dbbfc6/images/sigtek.jpg

09-11-2011 08:16 AM RE: Mae - destruction warlock

Kulisarna

Administrátor

Z mé strany nejsem proti, ale jak tu již padlo, nerad bych, aby nastala situace, kdy se bude skládat raid nebude dost lidí a ty jsi dal p?ednost jinému raidu s WoA.

09-11-2011 02:59 PM RE: Mae - destruction warlock

Kuku

Administrátor

Příspěvek: 156
Založený: 26.09.11
Souhlasím s Pajou (Kulisarna) ve všem co ?ekl ať už pozitivního ?i negativního

09-11-2011 05:20 PM RE: Mae - destruction warlock

Nixx

Člen

Warn Level 0
Nevím no na můj dotaz ohledn? preference MP x WoA reagoval tím, že WoA nechodí BT/HS ... navíc ho nebaví SWP, díky ?emuž má mé sympatie Smile (ano je to krásný dung ale chodit ho 6 dní v týdnu není ideál) ...

09-11-2011 06:02 PM RE: Mae - destruction warlock
mae

Člen

Warn Level 0
Tak jsou tu T5ky juchuu Grin .
Nevim, co zrovna progressujete, jak dlouho vam to trva atd atd Smile .

Zatim diky za pozitivni hlasy Smile

09-11-2011 06:54 PM RE: Mae - destruction warlock

Kulisarna

Administrátor

Momentaln? progresujeme BT a jak dlouho nám to trvá... dlouho, plínky sebou, ke stolku kýbl na nervy a můžeš jít s nama Grin
Pokud budeš dávat p?ednost našim raidům, jsem pro inv.
Guild Master Mystiq Paradise

09-11-2011 06:57 PM RE: Mae - destruction warlock | Upravil/a Nixx 10-11-2011 02:07 AM

Nixx

Člen

Warn Level 0
Víš co je oblíbenou v?tou na naprosté v?tšine webů s p?ihláškami do guild? Grin

"Kicknout ho můžem vždycky" Smile

09-11-2011 10:43 PM RE: Mae - destruction warlock
mae

Člen

Warn Level 0
No ja myslel zrovna bosse v BT konkretne Grin .
Kybl na nervy nebude potreba, nejsem nervak a dokud nedojdou goldy na opravy, tak mi wipy nevadi Grin . Kazdy wipe je naucny a bez nich by to neslo Pfft .

10-11-2011 09:24 AM RE: Mae - destruction warlock

Kulisarna

Administrátor

Ozvi se n?komu z gildy ve h?e, bohužel web je momentáln? víc nefunk?ní jak funk?ní, po?ešíme vše online.

11-11-2011 06:15 AM RE: Mae - destruction warlock

Kulisarna

Administrátor

Vy?ešeno, p?ijat.

Přejít na fórum:
Forum powered by fusionBoard

Share this Thread
URL: