Ahoj,
1. Můj Main je postava Frenciska(T4-T5),Alt Unca(T4-T5).Champion of the Narru na obou postavách.
2. Cht?l bych postoupit dále s EQ
3. O?ekával bych dobrý kolektiv trošku ochoty p?i potížich ?i porazení.
4. Pro guild doufám budu p?inosem svými leh?ími zkušenostmi
5. Moje p?edchozí guild byla Keepers of Lights,duvod odchodu špatná domluva s GM ?ož m? štvalo z pohledu Officera,které ho jsem n?jakou tu dobu d?lal
6. pohlaví Muž,v?k 21 roku,real jmeno Tomáš,p?ezdívka Unca..zajmy wow,ženy,chlast,chlebí?ky a zví?ata
doporu?ila m? Vás Nue, a znám se lehce s Creativem
Tak mágy tu sice n?jaké máme, ale raid aktivní jsou jen n?kte?í a to ješt? ti aktivní dost ?asto berou jinou postavu dle pot?eby (nap?íklad já).
Každopádn? po?káme ješt? na další názory a pak se uvidí.
No s feralem se to má tak, že dokáže tankovat a zárove? vyto?í i n?jaké to DPS, ale p?eci jen není to úpln? plnohodnotné DPSko (na v?tšin? bossů) a ferala máme velmi aktivního Edena, p?ípadn? Blázinek, Kulišárna, ... n?jací altíci (já ...) takže jeho využití bych vid?l spíše jako výjime?né ... Ale mág by se nejspíše uživil ... Jitulka chodí dle pot?eb raidu spíš za alty, podobn? jako Pája, pár akrivních mágů máme, ale konkurence neuškodí
Jsem pro p?ijetí.
Ale po?ítej s tím, že s tebou bude velká práce(od zm?ny talentů--> až po rotaci),když toto p?ijmeš,tak nevidím důvod T? nevzít do naši spole?nosti.