28-11-2011 09:00 PM |
Leilana - Priestess |
Cora
Člen
Příspěvek: 1
Založený: 28.11.11
|
Zdravíme ?leny "ráje"!
M?li bychom zájem procpat naši nad?jnou lé?itelku a být ku prosp?chu Vaši komunit?.
Pro? m?li? Nebojte, nejedná se tady o žádnyho schizofrenika, tuhle postavi?ku vlastní dva lidi - sourozenci. Jednoduše, kdo má víc ?asu, hraje.
On - 23 let, pracující ne-tak-normální ?lov?k libujíci si v dobré hudb?, kvalitního alkoholu a...tak dále...
Ona - 17 let, studentka a víc o ni radši nenapíšu jinak me sežere
Leilana - 70 holy-disco priest (te? jsem zkoušel nejedny hybridní talenty, tak se nelekejte), t5, preQ na vše Sestra hraje dýl (a líp) za healera, retalentovat nám ned?lá problém. (I když ona by cht?la zůstat u kariéry lé?itelky, já bych si po shromážd?ní dostate?nýho od?vu klidn? vyzkoušel i za shadow)
Coreen - 70 Mage, altík, seg?in milá?ek, po dohod? by jsem prosil procpat do guildy i ji..dosti mizivá t4
Aktivita - Já coby pracující ?lov?k nemám tolik ?asu co sestra, i když ta tam taky nesedí v??n?. Na raidy se budeme ovšem snažit p?ijít v?as (jestli nás vemete..)
Pro? Vaše guilda? - P?iznávám, ob? postavi?ky jsem koupil, coby dárek pro sebe i pro sestru...Po prvním lognutí se sest?i?ce zalíbil název "paradise" coby ráj..a tak jsme tady
Co o?ekávame? - Komunikativnost, ochotu, zábavu p?i hrání a odreagování se. Na oplátku nabízime - nás :-)
Pro 4tou otázku mám malý rejpnutí - pokud bych si nemyslel, že by jsme byli p?ínosem pro guildu (zdravé sebev?domí:-D) tak tady p?ez pauzu nepíši .Takže doufám za nás oba, že p?ínosem budem, a že se nám n?jaké to míste?ko v raidu najde.
P?edchozí guildu nemáme (leda na twinstaru kde jsme chvilku p?ežívali..) na Mystiq m? dotáhla sousedka.
Ten ?eština nikdy nebylo moje + ale doufám, že alespo? jeden ?lov?k to po m? p?e?te a zanechá n?jaký to vyjád?ení. Díky a zdar T+K |
|
|
|
28-11-2011 09:09 PM |
RE:
Leilana - Priestess | Upravil/a
Kuku 28-11-2011 09:31 PM
|
Kuku
Administrátor
Příspěvek: 156
Založený: 26.09.11
|
Libi s emi forma te prihlasky a clovek co ji napsal bude urcite fajn clovek :-)
ja jsem PRO
Edit: Ja si tak rikal odkud znam ten nick a az ten mi docvakl Dragon Age .)
Dbej na smysl, slova přijdou sama
|
|
|
|
28-11-2011 10:45 PM |
RE:
Leilana - Priestess |
Nixx
Člen
Příspěvek: 139
Založený: 29.10.11
|
Jen pro úplnost doplním armory
PRIEST a MAGE
Priest se ur?it? hodí. Shadow i Holy. Když jseš v holy/disci, hraješ to na CoH. nebo spiriťáka?
Mág by ob?as využití taky našel.
A ješt? jeden takový dotázek Sousedka hraje kde? |
|
|
|
29-11-2011 10:02 AM |
RE:
Leilana - Priestess |
Iseult
Člen
Příspěvek: 12
|
Veľmi pekne napísaná prihkáška
Prijemné spestrenie dnešného sedenia v škole
Juu dalšia baba do guildy
Som PRE.. ( PRO )
|
|
|
|
29-11-2011 01:29 PM |
RE:
Leilana - Priestess |
Nissi
Člen
Příspěvek: 17
|
Pro |
|
|
|
29-11-2011 01:29 PM |
RE:
Leilana - Priestess |
Pan_Gazda
Člen
Příspěvek: 4
Založený: 09.11.11
|
Souhlasim...prihlaska napsana luxusne asi jedinej dlouhej text co sem docetl az dokonce ...a jeste k tomu..hmmm dalsi holka sem PRO
Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
29-11-2011 04:37 PM |
RE:
Leilana - Priestess |
Kulisarna
Administrátor
Příspěvek: 357
|
Jsem pro, p?ihláška p?kná a healery pot?ebujeme jako sůl.
Takže napiš ve h?e n?komu z guildy odkáže t? na lidi, kte?í mohou nabírat do guildy a následn? t? vezmeme
Guild Master Mystiq Paradise |
|
|
|
30-11-2011 02:36 PM |
RE:
Leilana - Priestess |
Asharina
Člen
Příspěvek: 11
|
I když pozd?.. ale taky se m? p?ihláška dosti líbí a heal - priesta - pot?ebujem. Takže také pro.
Jinak Terko.. nemyslíš, že nás je tu už moc?
|
|
|
|
30-11-2011 04:16 PM |
RE:
Leilana - Priestess |
Nixx
Člen
Příspěvek: 139
|